Magyar Idegsebészeti Társaság és Magyar Neuroonkológiai Társaság 2016. évi Kongresszusa Miskolc-Lillafüred, 2016. november 17-19.

Időpont: 2016.11.17. - 2016.11.19.
Helyszín: Miskolc-Lillafüred
Tájékoztató: Tisztelt Kollégák! Kedves Barátaink!
Noha csak két év telt el a legutóbbi idegsebészeti kongresszus óta, a fejlődés nem állt meg, sem a technikában, sem a tudományban, orvostudományban, idegtudományokban, idegsebészetben sem. A több mint 50 éve alapított osztályunkat, a B-A-Z Megyei Kórház Idegsebészeti Osztályát érte az a megtiszteltetés, hogy (a haladás szellemében) házigazdája lehetünk a Magyar Idegsebészeti Társaság 2016. évi Kongresszusának, amit Neuroonkológiai Társasággal együtt rendezünk meg.
Méltó elismerése ez a több évtizedes munkának melyet kifejtettünk a régió idegsebészeti betegeinek ellátásában. A B-A-Z Megyei Kórház Idegsebészeti Osztálya, a Magyar Idegsebészeti Társaság és a Magyar Neuroonkológiai Társaság vezetősége nevében szeretettel várunk mindenkit 2016. november 17-18-19-én a lillafüredi Palota Szállóban megrendezésre kerülő közös összejövetelünkre. Szeretettel meghívunk minden kedves kollégát, érdeklődőt és barátot Miskolc-Lillafüredre. Az őszi kongresszus alkalmat biztosít a szakmai tapasztalatok megvitatására, a baráti kapcsolatok erősítésére, valamint egy hétvégi gondtalan pihenésre és feltöltődésre. A rendezvény helyszíne a Szinva és Garadna patakok völgyének találkozásában eklektikus stílusban felépült Palota Szálló, amit joggal tekintünk a magyar építőművészet egyik remekművének, a Bükk-hegység gyöngyszemének. A tudományos gondolatok kicserélésén túl remélhetőleg lelkileg is feltöltődve és némileg átszellemülve térünk vissza mindennapjainkba. A tervezett program részleteiről és a kongresszussal kapcsolatos további információk később kerülnek fel a honlapra. A kongresszus ideje alatt, későbbiekben megadott időpontban hívjuk össze a Magyar Idegsebészeti Társaság közgyűlését.

Dr. Lajgut Attila
a Szervező Bizottság elnöke

Termékeink

Idegsebészet

Szívsebészet