Bemutatkozunk

A Medibis Kft. 1994-től foglalkozik orvosi műszerek importjával és forgalmazásával. Fő partnerünk az egyesült államokbeli Medtronic Inc., minneapolis-i székhelyű cég. A Medtronic Inc. kutatási, és fejlesztési területe a szívsebészeten belül: porcin biológiai szívbillentyűk, stentless bioprothesys-ek, off-pump-opcab műtétekhez használatos szívstabilizátorok, szívcsücsökkiemelő, DLP vérelszívó kanülök, testen kívüli véroxigenizáló szívtüdőmotorhoz csatlakoztatható oxigenátorok.

Az idegsebészeti területen elsőként a Medtronic fejlesztette ki a beültethető mélyagyi stimulátorokat, melyek jelentősen kiiktatják a Parkinson-kór betegeinek mozgászavarait. A programozható Lyoresal-Baclophen fájdalomcsökkentő gyógyszeradagoló kifejlesztése szintén a Medtronic nevéhez fűződik.

Cégünk tevékenysége a fenti témakörökben országos szintű, ami azt jelenti, hogy napi kapcsolatban állunk nyolc szívsebészeti centrummal, valamint tíz idegsebészeti- és neurológiai klinikával. Ügyfeleinket folyamatosan tájékoztatjuk a legújabb kutatások és fejlesztések eredményeiről.

Intézeti konferenciákat szervezünk meghívott külföldi előadókkal. Bemutatóműtéteket és továbbképzéseket szervezünk a környező országokban magyar orvosok részére, ezzel is elősegítve a kutatási eredmények aplikálását.

Az ország egész területén folyamatos szakmai segítséget nyújtunk az általunk forgalmazott eszközök használatát illetően, ezen felül meghibásodás esetén hat órán belül a helyszínen vagyunk, ha szükséges cserekészülékkel.

A Medibis Kft. komplex import-, disztribútori- és szervezőmunkát lát el gyakorlatilag napi 24 órában Magyarország egész területén. Cégünk hat fős szerkezete lehetővé teszi a rugalmas napi kontaktust klienseinkkel, kommunikációs- és szállítóparkja elegendő kapacitást jelent a jelenlegi tevékenységhez.

A jövőre vonatkozó terveink főleg az idegsebészeti vonal kiépítésére és fejlesztésére épülnek. A magyarországi mélyagyi stimulálás- és inkontinencia kezelések jelenleg anyagi okok miatt csak nagyon korlátozott számban követik a fejlett európai országok számait, ami azt jelenti, ezen a területen jelentős fejlődési lehetőségeink vannak.

Termékeink

Idegsebészet

Szívsebészet